Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Blog

Március az új január! Bikini Body júniusra

Március az új január! Bikini Body júniusra

Hiába a márciusi havazás, hamarosan (remélhetőleg) itt a jó idő! Te is tudod, hogy ez mit jelent? Bár az újévkor gyakran születnek fogadalmak, márciusban az emberek elkezdik komolyan venni a nyári alak projektet, és ha még nem hallottad volna, a nyári test bizony télen készül. De ne aggódj, szerencsére még időben vagy akkor is, ha most szeretnél nekiállni az edzésnek!
10+1 szabadtéri mozgásforma, amit nem érdemes kihagynod!

10+1 szabadtéri mozgásforma, amit nem érdemes kihagynod!

Ha a munkád miatt hajlamos vagy egész nap a számítógép előtt ülni, akkor itt az ideje, hogy kicsit kimozdulj otthonról! És ezt most szó szerint értjük! Ugyan nem mindenki szeret edzőterembe járni, de nem is kell, hiszen számos szabadtéri mozgásforma létezik, amivel megalapozhatod a jóllétedet az idei szezonban!

Tippek az otthoni edzéshez, ha ez az utolsó dolog, amit tenni akarsz

Tippek az otthoni edzéshez, ha ez az utolsó dolog, amit tenni akarsz

Sokszor érzed azt, hogy az edzőterem felé vezető út felér egy küzdelemmel? Mit szólnál hozzá, ha ezt a felét kiiktatnád, és az otthonod kényelmében edzenél? Tudjuk, hogy nem egyszerű motiváltnak maradni a négy fal között, ha a közeledben ott van a kísértés(kanapé, hűtőszekrény). Viszont hidd el, hogy már napi 30 perc mozgásnak is rengeteg pozitív hatása lehet a szervezetedre nézve! Most megmutatjuk, hogyan maradj motivált akkor is, ha inkább otthon edzenél!

Te is azok közé tartozol, akinek nagyon zsúfolt a napirendje? Hidd el, hogy nem vagy ezzel egyedül! Erre a legjobb megoldás az otthoni edzés, amivel ugyanolyan jól átmozgathatod magad, mintha edzőterembe mennél.

Íme 10 szuper tipp, hogy a négy fal között is kedvet kapj egy kis testmozgáshoz!

Hogyan tartsuk be az újévi fitnesz fogadalmakat? Íme 6 tipp!

Hogyan tartsuk be az újévi fitnesz fogadalmakat? Íme 6 tipp!

Neked mi az újévi fogadalmad? Nem ritka jelenség, hogy az új évben az emberek erőt éreznek magukban, hogy a legjobbat hozzák ki önmagukból. Ilyenkor születnek meg azok az újévi fogadalmak, amelyeket már az év első hónapjában teljesíteni szeretnénk. A legtöbb fogadalom a fitnesz- vagy egészségügyi célok körül forog, és emiatt az első két hétben az edzőtermek tele vannak emberekkel. Azonban eljön a február, és az edzőteremben lévők száma jelentősen csökkenni kezd. Biztos Te is érezted már, hogy elkezdesz azon gondolkodni, hogy egyáltalán érdemes-e kitűzni ezeket a célokat, mivel túlságosan elérhetetlennek tűnnek.

A célok kitűzése azonban csak az első lépés a siker felé. Az újévi fitnesz fogadalmak nem olyan teljesítetlen célok, amelyek arra valók, hogy szépen megüljenek a teendőid listáján.

Következő tippjeinkkel segítünk, hogy ne engedj a csábításnak, és elérd a kitűzött céljaidat!

Hogyan maradj fitt az ünnepek alatt?

Hogyan maradj fitt az ünnepek alatt?

Irodai partik, munka utáni italozás és többszöri karácsonyi vacsora - ez valóban a kényeztetés időszaka. Ennek eredményeképpen nehéz prioritásként kezelni az aktív életmódot, különösen akkor, ha a zsúfolt napokon bevásárlással, sütéssel és az ünnepi összejöveteleken való részvétellel zsonglőrködsz. Ha mindezt kombinálod a mákos guba, a forralt bor, és a mézeskalács szentháromsággal, akkor észreveheted, hogy a testmozgás rutinja szépen lassan csökken, és egy idő után teljesen el is engeded a kitűzött célokat. Most segítünk, hogy megőrizd fittségedet az ünnepek alatt is!

15 tipp, hogy ne szökjenek fel a plusz kilók Karácsonykor

15 tipp, hogy ne szökjenek fel a plusz kilók Karácsonykor

Az ünnepi súlygyarapodás sok felnőtt számára gyakori probléma. De hát ki bír ellenállni az isteni karácsonyi finomságoknak nem igaz? Sajnos a különböző szezonális ünnepek ösztönözhetik a túlevést, a mozgásszegény életmódot és a kalóriadús ételek fogyasztását. Különösen a karácsonyi időszak, amikor úgy érezzük, hogy megérdemlünk még egy kis süteményt, vagy egy jó kis libazsíros krumplit. Viszont nem kell aggódnod, hiszen ez általános jelenség, és sokan küzdenek a plusz kilókkal az ünnepek után.

Következő tippjeink segítenek, hogy ne szökjenek fel azok a fránya kilók karácsony után sem

8 tipp, amivel leküzdheted a konditermi szorongást

8 tipp, amivel leküzdheted a konditermi szorongást

Szorongsz, mielőtt elmész az edzőterembe? Nem vagy ezzel egyedül! Sokan idegessé válnak, és zavarba jönnek, ha belépnek a konditerembe. Azt gondolják, hogy mindenki őket nézi, és ennek következtében rövid időn belül feladják az edzőterembe járást. Ez gyakoribb, mint gondolnád - lehet te is azok táborát erősíted, akik egyszerűen tartanak attól, hogy kinevetik, ha egy gyakorlatot nem úgy csinál, ahogy azt kellene. Az is előfordulhat, hogy van rajtad egy kis felesleg, és ezért nem mersz nyilvános helyen edzeni. Ezek mind az edzőtermi szorongás jelei, ami könnyedén leküzdhető, ha dolgozol rajta.

Hogyan lesz a mozgás a napi rutinod része? Íme 7 tipp!

Hogyan lesz a mozgás a napi rutinod része? Íme 7 tipp!

A testmozgás az egészséges életmód fontos része. Mindannyian tudjuk. Mégis, néhányunknak nehézséget okoz, hogy a testmozgást mindennapos tevékenységgé tegyük. Biztos Te is ismered azokat a kifogásokat, amik miatt képtelen vagy elindulni az edzőterembe, vagy otthon csinálni egy-két felülést: "Nincs időm", "Túl fáradt vagyok", "Nem tudom megtenni"... Ismerős? Most mutatunk 7 tippet, hogy a mozgás a napi rutinod részévé váljon!

Aktívan az egészségért - avagy a testmozgás fontossága

Aktívan az egészségért - avagy a testmozgás fontossága

A rendszeres testmozgás nemcsak egészségesebb életet biztosít, hanem hozzájárul a hosszabb élettartamhoz is. Bár testünk mozgásra épült, az emberek túlnyomó többsége ülve tölti a napot. 

Fizikai aktivitás nélkül mind a tápanyag -ellátás, mind a méreganyagok és salakanyagok eltávolítása a szervezetből megtorpan. A testmozgásnak a hiánya káros az egészségre, ezzel szemben annak űzése pozitívan hat az emberi szervezetre.

A műanyag szennyezés már globális probléma!

A műanyag szennyezés már globális probléma!

A globális műanyag szennyezéssel igenis foglalkozni kell, fontos téma, hiszen a jövőnkre jelentős hatással bír! Ebben a témában, avagy a műanyag szemétben ásunk most mélyebbre egy kicsit. Az egyszer használatos műanyagok nagy része az emberek számára megszokott, mindennapos eszköz, sajnos. Nézzük, mit kell tudni a műanyagszennyezés kapcsán: